Jonas Christoffersen
Adm. Direktør
TECH42 IVS

Jeg tror på at løsningen til udfordringerne i  udkantsområderne skal findes i de mindre lokale virksomheder. Kommunerne slås om at trække de få store virksomheder vi har i Danmark til netop deres kommune, for at skabe arbejdpladser. Jeg er overbevist om at det er mikro- og de mindre virksomheder, som vi skal have til at vokse, det er her Danmarks fremtid ligger.

TECH42 IVS har en klar vision for fremtidens Danmark, som vi deler med resten af koncernen:

“En nær fremtid hvor små virksomheder i yderområderne trives og skaber
arbejdspladser i deres lokalsamfund og derved skaber liv og velstand i de
små landsbyer og lokalsamfund.”

Vi har også en helt klar mission:

TECH42 Skal understøtte små og mindre virksomheder gennem kundetilpassede tekniske løsninger, sådan at de kan holde fokus på deres kernekompetencer uden at skulle spekulere på teknik. Nøgle ordene for de tekniske løsninger skal være Enkelthed og brugervenlighed.

Vi skal levere simple og let budgeterbare IT Service løsninger til mindre virksomheder, samt andre tekniske installationer såsom mødelokaler og telefoni.

Vi er allerede en aktiv medspiller i Lokalrådet, den lokale skole, samt Vordingborg erhverv, hvor vi deltager i styregruppen for Mikrovirk, et gratis netværk for Mikrovirksomheder i kommunen, samt medlem af Vordingborg Erhvervsforening og IT Branche foreningen under Dansk Erhverv.