Jonas Christoffersen
Adm. Direktør
TECH42 IVS

Jeg har aldrig været meget for det der med titler. Men det er vigtigt for nogen, så derfor har jeg skiftet CEO ud med CVO. Chief Visionary Officer, for det er i virkeligheden mere det min rolle er. At se ind i fremtiden eller at kunne hjælpe vores kunder med at opnå deres vision for fremtiden.

Jeg tror på at løsningen til udfordringerne i  udkantsområderne skal findes i de mindre lokale virksomheder. Kommunerne slås om at trække de få store virksomheder vi har i Danmark til netop deres kommune, for at skabe arbejdpladser. Jeg er overbevist om at det er mikro- og de mindre virksomheder, som vi skal have til at vokse, det er her Danmarks fremtid ligger.

TECH42 IVS har en klar vision for fremtidens Danmark, som vi deler med resten af koncernen:

“En nær fremtid hvor små virksomheder i yderområderne trives og skaber
arbejdspladser i deres lokalsamfund og derved skaber liv og velstand i de
små landsbyer og lokalsamfund.”

Vi har også en helt klar mission:

TECH42 Skal understøtte små og mindre virksomheder gennem kundetilpassede tekniske løsninger, sådan at de kan holde fokus på deres kernekompetencer uden at skulle spekulere på teknik. Nøgle ordene for de tekniske løsninger skal være Enkelthed og brugervenlighed.

Vi skal levere simple og let budgeterbare IT Service løsninger til mindre virksomheder, samt andre tekniske installationer.

Vi blander os livligt i debatten bl.a. hos IT Branchen, der er en branche forening under Dansk Erhverv og tager vores ansvar for at få uddannet næste generation af IT folk, da Jonas også underviser IT-supporter og Datatekniker elever på Data- & Kommunikationsuddannelsen.

Vi har indgået partnerskaber med nogle af branchens bedste