Ta' kontrol over jeres licenser

Cloud console er målrettet mindre virksomheder, som gerne vil have kontrollen over deres licenser tilbage.

Alle licenser i vores Cloud applikation er abonnements baseret og nogle helt ned på dagsbasis. Du har mulighed for at vælge en lang række af forskellige programmer, fra Office 365 fra Microsoft til Teamviewer og Antivirus og backup løsninger.

I et simpelt setup for en mindre virksomhed, vil du kunne håndtere hele din Office 365 organisation, fra vores Cloud consol, fra oprettelse af nye brugere til tildeling af licenser. Og du kan når som helst købe nye licenser eller aflevere licenser tilbage, som du ikke bruger mere.

Et Eksempel

KeldbyTechnologies er en lille ny virksomhed, som gerne selv vil styre deres licensforbrug. De har 3 medarbejdere og chefens datter som arbejder på kontoret i sine ferier.

Virksomheden kontaktede TECH42 for at blive oprettet på TECH42 Cloud hvor de samtidig fik opsat og konfigureret deres Microsoft Office 365 Tenant, så den virker sammen med vores Cloud.

Herefter kunne virksomheden selv logge ind på vores Cloud platform og oprette de brugere de skulle bruge og købe de office 365 licenser de skulle bruge. Og når chefens datter er hjemme på ferie, så køber de bare en ekstra Office 365 licens i den periode hun er hjemme og aflevere den tilbage når hun ikke længere bruger den, på den måde betaler virksomheden kun for de licenser de rent faktisk benytter.

Men Keldby Technologies opdager hurtigt at de også skal bruge noget antivirus og her starter de med at kikke på Cloud platformen hvor der er flere forskellige leverandører at vælge imellem. Chefen har tidligere brugt Norton, men synes ikke så godt om det, så han vælger i stedet Kaspersky, der også er tilgængelig på platformen. Eller hvad med fjernsupport af deres kunder? Teamviewer er også tilgængelig på platformen.